resterande...

publicerat i Allmänt, Business, inredning;
på ämnet våga... och företagande... och sysslande. 
Nu är jag i Helsingfors, har haft fint möte, träffat vänner och imorgon är det KD EU valsöppning och partifullmäktige. Också något jag kastade mig in i för drygt ett år sedan. Som sekreterare för KD svenska organisationen. Mycket intressant och lärorikt. Jag älskar det och jag får lära känna så många fantastiska människor. Jag gick med i KD efter jag blev kristen(för ca 10år sedan, men har aldrig varit aktiv). Liksom alla idag följer företags värderingar , så ville jag följa politiska värderingar som jag understöder. Människovärdet.... allas lika värde. Politik är för många en hård värld och så kan det vara ibland när ekonomi inblandad, men att ändå kunna leda med respekt, kärlek.. är värdefullt. Dessutom kom jag underfund med redan på 1990-talet att politik är allt det som pågår runt om oss, så det är allas ansvar. Oberoende om det gäller sjukvård, skola, barn, äldre.. så handlar det om MÄNNISKAN och ingen har den syn på människovärdet som KD har. Så jag är stolt!
Vi klagar ju gärna, men vem vill kliva in och göra nåt? Jag brukar säga att man skall aldrig klaga på någonting om man inte aktivt kommer med och arbetar för lösningen också... Om man gör det så är det ju bra att se behov och saker som bör förbättras, och så gör man det! Enkelt :D
Sedan har jag nyss startat ett företag med min son och med en artistisk konstnär. Vi ska designa inredningsprylar, importera, göra om... för privatpersoner och företag, för privata och återförsäljare. Jag ska mest sköta marknadsföring och försäljning men har också idéer på många saker (som de andra två får förverkliga:)). Snart hittar ni vår webbshop här. Kan inte lova när den blir klar- men småningom.... ska också testa med en del designsmycken som inte finns i vårt land från förr... Vi vill iaf erbjuda unik inredning och personlig touch för alla. Så nya utmaningar att våga kliva ut i :D. vad drömmer du om som du inte vågat ta steget ut än?