Personligt/personal

publicerat i Allmänt, Familj, övervinn hinder;
Alltså, livet har sina upp och nergångar för alla. Jag är en öppen person, som valt att lita på människor och inte bry mig om så mycket vad andra tycker och tänker. Men ibland är det ändå svårt dela med av allt. Av två orsaker egentligen:
1.jag har valt att alltid försöka se möjligheter och jag är en obotlig optimist. Sen har jag valt att inte klaga. Så fast livet ibland är down så ser jag det positiva iaf. Ja...så jag ser faktiskt inte det negativa/svåra som många andra gör...konstigt kanske men sån är jag :). (visst kan jag ha mina jobbiga dagar men då ser jag mig själv i spegeln och vet att morgondagen är ljusare och jag vill inte fokusera på det jobbiga genom att skriva om det....men kanske det kommer nångång någonting :D)
2.Jag har en mycket stark tro. Den har burit mig de senaste snart 10åren. Där finns en styrka och ett hopp som jag önskar alla kunde få del av. Utan den hade jag säkert gått under.
 Jag har iaf under de senaste 3 åren haft glädjen att bli mer ödmjuk och lärt mig mer om att dels aldrig döma någon och dels aldrig ens uttala sig om någon annans liv. Ser vi oss i spegeln har vi nog tillräckligt där att fixa (då menar jag inte utseende:)). Sen är jag tacksam att lära mig hur lite jag vet. Ju äldre jag blir desto mer inser jag hur lite jag vet och det är en styrka. Det håller en alltid läraktig och ödmjuk också. Två av de bästa egenskaper man kan utveckla, så det är stor TACKSAMHET :D. När vi tror vi vet och kan allt- då har vi egentligen nått botten. Å som sagt- fokusera på tacksamhet, för det finns alltid ljus, även mitt i de mörkaste stunder. Vi behöver bara lära oss se det!
 
 I´ll take a short resume in English- I´m an open person but anyway I hardly share so much difficult from life. For two reasons:
1.I have chosen to see possibilities and chose not to complain. So however it looks I can still see the positive in it and therefore it´s impossible to write something negative:).
2. I have a strong faith. It has taken me during the last 10 years. It´s a power and a hope, peace and joy I would like everybody to find. Without it I would surely be somewhere else today.
I strongly believe everything works out for the best. with teenagers and all kinds of "problems" (I call it challenges) and I´ve learned during the years never to condemn anyone or judge people. I have become more humble and teachable and I´m thankful for that. From everything we go through we can grow bitter or better- it´s our choice. 

Taggar: positiv, tacksam;

Kommentera inlägget här :