Att inte låta känslorna styra

publicerat i mental träning;
Har du någongång låtit känslorna styra dina ord, handlingar etc? 
Undrar om det finns någon som inte gjort det :). Jag VET... HUR man ska bryta det i teorin, men ibland i praktiken är det svårare....
Det är våra tankar som styr våra känslor, känslorna igen våra handlingar och våra handlingar skapar vårt resultat och våra (o)vanor. Så när man tränar sitt sinne, så vet man att det är där som kampen är- det är våra tankar vi måste ändra. Men inte bara "positivt tänkande" utan mycket mer än det. Vi måste se vårt mönster, förstå det och även veta hur mycket skräp vi kanske matat vårt undermedvetna med - vårt undermedvetna som skjuter upp det skräpet till våra tankar allt som oftast. Vi kan omprogrammera vårt undermedvetna med mycket bättre, mer önskvärda saker. Den här träningen är mer viktig anser jag än fysiska träningen (ok då- båda två är viktiga :) ). Precis som vår fysiska träning är en färskvara så är den mentala träningen det också. Vi kan inte tro en vacker dag att "nu kan jag dethär, nu är jag klar". 
Jag kan tekniken, jag vet hur man tränar sinnet och den mentala styrkan, men på sistone har jag fuskat själv med träningen och tro mig- det märks. Så nu ska här bli bot och bättring. Det ger inte så mycket gott att låta känslorna styra- så nu blir det mental träning istället för serie på netflix :)

Kommentera inlägget här :